Ayuntamiento de Calvià

Pàgina en construcció, disculpin les molèsties.

Dinamitzadors

En Calvià disposes de tres perfils de professionals de la dinamització. Aquí trobaràs una breu descripció i, en els vincles, els seus números de telèfon per poder contactar-hi.

Dinamització Juvenil

Treballar mà a mà amb la joventut i amb les seves asociacions per desenvolupar iniciatives d'oci saludable i activitats, amb la possibilitat de desplaçar el servei a qualsevol punt del municipi.

Foment de la música: donar suport a la creació musical a Calvià. Locals d'assaig, concursos, tallers i trobades. Creació artística i cultural: parar atenció a les teves iniciatives artístiques i promocionar-les, dins i fora del nostre municipi. Participació juvenil: dissenyar i organitzar una oferta d'activitats que realment t'interessi i animar-te a organitzar pel teu compte la teva associació o col·lectiu. Escoltam la teva opinió i responem a les teves demandes.

Contactes dinamitzadors i dinamitzadores juvenils

Dinamització a les zones

Aquest equip de dinamitzadors i dinamitzadores es caracteritza per ser un servei de dinamització i difusió de tots els temes que interessen als nostres veïns i veïnes, del foment de la convivència de persones de diferents franges d'edat i procedències, així com de promoció de grups informals, d'associacions a Calvià i la seva dinamització.

Contacte dinamitzadors i dinamitzadores de zona

Centres i dinamització cultural

Aquests centres, a través dels seus dinamitzadors i coordinats amb el Departament deCultura, ofereixen activitats per a tots els públics dirigides a la promoció i difusió de les diferents inquietuds culturals i d'oci dels ciutadans.

Contactes dinamitzadors  i dinamitzadores culturals.