Ayuntamiento de Calvià

Pàgina en construcció, disculpin les molèsties.

Informació Pressupostos Participatius

L'Ajuntament de Calvià, des de l'any 2016, igual que molts altres Ajuntaments, ha iniciat dos processos de pressupostos participatius. Aquests pressupostos es configuren com una forma més de participació ciutadana, com a processos democràtics mitjançant els quals els veïns i veïnes de Calvià poden decidir de manera directa a què destinar una part del pressupost municipal. i en aquest sentit, vindran regulats en la futura ordenança de Participació ciutadana.

Aquí trobarà els resultats de les votacions i l'estat d'execució dels Pressupostos Participatius corresponents als anys 2016/2017 i 2017/ 2018 (Document)

Durant l'any present (2018) el Ajuntament  no ha tret convocatòria de projectes a causa de la situació que es va donar en 2017 on es van aprovar projectes per valor de 893.542 euros, que s'havien d'executar en 2018, En prorrogar-se els pressupostos ens hem trobat que disposàvem 350.000 euros dels 893.542 necessaris per desenvolupar els projectes. Davant està circumstància els nous responsables han decidit prioritzar els següents projectes:

  • Sotil pista patinatge

  • Hort Urbà

  • Pista Poliesportiu Són Ferrer

  • Instal·lació dels contenidors de reciclatge en el Pàrquing del Poliesportiu de Calvià Melani Costa

  • Col·locar tendals en pati CEIP Cas Saboners

Deixant per a futurs exercicis la resta de projectes.